PEPINGEN - Expositie Rita Van Eeckenrode te bewonderen in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

C21

PEPINGEN - Expositie Rita Van Eeckenrode te bewonderen in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Editiepajot_pepingen_vanderstokken
Ingezonden foto
 

 Nog tot vrijdag 4 december 2015 vindt in woonzorgcentrum Henri Vander Stokken (Palokenstraat 17, 1670 Pepingen) een expositie plaats van de werken van Rita Van Eeckenrode.

 

Bewoners, familieleden, vrienden en bezoekers zijn zeer welkom om de werken te komen bezichtigen. Samen met Rita zorgen we ervoor dat de buitenwereld binnentreedt in het woonzorgcentrum, door haar werken in de gangen en op de afdelingen tentoon te stellen. Onze bewoners krijgen de kans om een stukje cultuur mee te pikken. De kunstwerken zorgen voor heel wat sfeer & kleur in ons huis: onze bewoners genieten duidelijk van deze mooie werken!

 

Rita Van Eeckenrode stelt sinds 2003 werken tentoon op verschillende locaties, waarvan het merendeels in woonzorgcentra & ziekenhuizen. Zij maakt gebruik van kleurpotloden, waterverf, het klassieke potlood, aquarel, acryl, olieverf, houtskool, pastelkrijt of een mengeling van verschillende materialen. Haar werken kunnen extreem abstract zijn, maar evengoed een ingebeelde bloem of gemene kabouter, een sprekende wolk, al naargelang haar  stemming van het ogenblik. 

 

Door intuïtieve communicatie komt zij tot de exacte titels om elk werk te benoemen. Haar echtgenoot Willy kent haar zo goed dat hij soms spontaan kijkend naar haar werk er onmiddellijk een passende titel voor heeft. Een waarlijk boeiende ontdekking! 

 

Rita’s werken worden aan democratische prijzen te koop aangeboden. Zij schenkt 10% aan liefdadigheidsdoelen: ‘Stichting Pelikano’ en ‘Artsen zonder Vakantie’.

 

Iedereen is zeer welkom om deze expositie komen bewonderen! De werken hangen uit in de cafetaria, aan het onthaal en op de afdelingen Harten en Ruiten.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief