PEPINGEN - JEJOwines brengt een nieuw verhaal

C21

PEPINGEN - JEJOwines brengt een nieuw verhaal

Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 

Christophe en Heidi koppelen hun wijnen aan gastronomie door te starten met een POP-UP restaurant op Plaats 4 in Heikruis. Vanaf 2 oktober kan u na reservatie op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag bij hun terecht om te genieten van een heerlijk menu, met zorg door Heidi samengesteld en geserveerd met wijnen uit hun gamma, door Christophe geselecteerd.

Deze combinatie van WINES & FOOD zal steeds gekoppeld worden aan een bepaald thema, waaruit de inspiratie wordt gehaald. Voor de eerste maand gebruiken ze Italië als invalshoek, waarbij gerechten met een Italiaanse knipoog worden begeleid door Italiaanse wijnen van eigen invoer. U bepaalt zelf het aantal gangen.

Christophe en Heidi: “Wijnen en gastronomie zijn nog steeds onze passie, vandaar dat we dit graag willen delen onder de vorm van dit concept. Uiteraard zijn privé-etentjes voor groepen vanaf 10 personen nog steeds mogelijk na reservatie, ook op weekdagen. Vraag ook gerust info over onze bestaande formules en buffetten.”

U kan altijd eens langs gaan, de wijnwinkel, Plaats 4 in Heikruis blijft open op woensdag en donderdag van 15u tot 21u, vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 10u tot 16u of bellen voor meer info en reservatie naar 0474 42 13 70 of mailen naar Christophe@jejowines.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 okt 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief