PEPINGEN – Jong CD&V Pepingen reikte veertiende V.I.P-prijs uit

C21

PEPINGEN – Jong CD&V Pepingen reikte veertiende V.I.P-prijs uit

Editiepajot_pepingen_vip_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_pepingen_vip2
Foto's Emile Devogeleer
 

De Pepingse CD&V jongerenafdeling reikte voor de veertiende maal hun jaarlijkse V.I.P ( Verdienstelijke Inwoner(s) van Pepingen ) prijs uit.Deze jaarlijkse prijs is bedoeld voor een persoon of vereniging die zich tijdens de voorbije jaren op een uitzonderlijke wijze verdienstelijk maakte voor de Pepingenaar.

De vorige winnaars waren Pelagie Vansnick, uitbaatster van zaal Limbourg, jeugdbeweging Chiro Karreveld, Mong Blok, Muziekatelier Allegro, Jeugdvereniging Clubke uit Elingen, KAJ Bellingen, Reinaertvrienden uit Heikruis, Jeugdclub Jungle uit Pepingen, Volleybal Bellingen, De ziekenzorgen uit Pepingen, Huize Ter Loo uit Bellingen, De Pepingse Pipeband en Jef en Iida Meyts-Pollé uit Elingen.
Dit jaar ging de V.I.P prijs naar twee initiatieven die zich inzetten voor kom op tegen kanker, eerst was er de familie Hans Schroos en Greta Hollemans die jaarlijks een tuinfeest organiseren voor Kom op tegen Kanker Beert op die acht jaar haalden zij al 6000 euro bijeen voor het kankerfonds.
Het tweede project was dat van Greet Agneesens, Stan en Fleur. Greet verloor 2 jaar geleden haar echtgenoot aan kanker, en sindsdien organiseren zij tal van activiteiten voor het kankerfonds, wat in totaal al 35,000 euro opbracht.
Na de bekendmaking van de V.I.P prijs kwam Volksvertegenwoordiger Kamer Eric Van Rompuy de opgekomen sympathisanten toespreken.
De nieuwjaarsreceptie werd afgesloten met een lekker hapje, drankje en een streepje muziek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief