PEPINGEN - Komt er kinderopvang in de Zagerij?

C21

PEPINGEN - Komt er kinderopvang in de Zagerij?

Vld
Ingezonden foto
 

Open Vld-Pepingen hield haar nieuwjaarsreceptie in aanwezigheid van vele Pepingenaren en tal van nationale en regionale partijgenoten. Voorzitter René Devos bevestigde dat het politiek water in Pepingen momenteel diep is. In december 2015 heeft Lvb opgeroepen om het project “ de zagerij” on hold te zetten en de tijd te nemen om na te denken over de inhoud en timing van het project en een realistische budgetpolitiek te voeren.

Het onmiddellijke neen van Cd&V en Peter Lacres op deze vraag bewijst andermaal dat het hen niet om beleid te doen is maar om postjes. Nu er zich een privaat investeerder heeft zich aangeboden om een kinderopvang te maken in de Zagerij kan het project een gunstige evolutie kennen. Voorzitter Devos riep daarom Cd&V en Peter Lacres opnieuw op om in te gaan op deze vraag.
Burgemeester Eddy Timmermans op zijn beurt bevestigde dat deze ploeg verder wil gaan en zijn woord houdt t.a.v. zijn kiezers en zijn coalitiepartner. Er zijn ondanks de perikelen in de gemeente heel wat projecten gerealiseerd. Aan andere dossiers wordt verder gewerkt, zoals het fietspad in de Huttestraat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief