PEPINGEN - Koken voor Kom op tegen Kanker

C21

PEPINGEN - Koken voor Kom op tegen Kanker

Editiepajot_beert_koken_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

De kookouders van Chiro Karreveld Pepingen organiseren voor de derde keer een Take Away ten voordele van het Kom op tegen kanker Project ‘Into my Arms’. Vorig jaar was het een groot succes, want niet minder dan 930 maaltijden werden afgehaald. Een ploeg van 50 personen werkte een ganse zaterdag om alles klaar te krijgen. Dit jaar hoopt men zeker de 1.000 te halen, want de formulieren werden voor de eerste keer gepost in gans Groot-Pepingen (2.000 woningen). In september 2013 overleed kookpapa, Maes (Kris De Maeseneer) aan kanker. Zijn vrouw, Greet Agneessens, en hun drie kinderen Stan, Dien en Fleur richtten een project voor Kom op tegen Kanker op.

Men kan zijn menu (aspergeroomsoep, Italiaanse pastaschotel, warme visschotel met puree, stoofpotje met puree en slaatje, chocomousse of fruitsla) bestellen vóór 24 april en het menu gaan ophalen op 8 mei tussen 10.30 en 13 uur in ’t Zaaltje in Beert in de Johan Demaeghtstraat.
Wie deze actie wil steunen, kan bestellen via de website https://sites.google.com/site/kookouderspepingen/   of een mail met de bestellingsturen naar kookouderschiropepingen@gmail.com   .Er zijn ook invulformulieren te verkrijgen bij de kookouders en Chiroleiding. Vul deze in en bezorg ze terug aan één van de kookouders. De bestelling is pas definitief wanneer het bedrag overgeschreven is op het rekeningnummer BE06 3770 0302 4922 op naam van Greet Agneessens. Graag je naam en take away vermelden als mededeling. Vrije bijdragen kunnen eveneens gestort worden op bovenstaand rekeningnummer (met vermelding “vrije bijdrage Into my Arms”)
Het project “Into my Arms” heeft tijdens de voorbije twee jaar (2014-2015) samen € 34.918 opgebracht. Dit door de inzet van vele initiatiefnemers, schenkers en vrijwilligers. De werkgroep doet een oproep: indien u als persoon, als vereniging of als organisatie een concrete actie wil uitwerken of een bijdrage wil leveren aan Into my Arms. Laat het weten via mail: greetag@hotmail.com of geef een belletje naar Greet: 0494/36 55 96. Zo komen we samen op tegen kanker en voor hoop. Hoop op een toekomst zonder kanker.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief