PEPINGEN - Initiatie dansen

C21

PEPINGEN - Initiatie dansen

Dansen
EP

In het kader van de gezonde lente laat de gemeente Pepingen elk jaar kennis maken met een andere sport. Verschillende sporten zijn al aan bod gekomen. Dit jaar hebben Greta Cochez - schepen, Maya Van Holder – sportdienst en Greta Verelst – dienst welzijn gekozen voor een initiatie dansen.

Deze initiatie start to dance wordt gegeven onder professionele begeleiding van Marieke en Kamiel van dansschool De Salvandy.
Op 5 april 2016 zijn de eerste lessen door gegaan. De deelnemers kunnen kiezen tussen een initiatie line-dance en een initiatie klassieke dans of deelnemen aan beide. De enthousiaste deelnemers hebben de eerste danspasjes van line-dance geleerd. Nadien was het de beurt aan de koppels die zich waagden aan de chachacha en de discoswing.
U kan nog altijd deelnemen. De volgende lessen gaan door op 12 – 19 – 26 april 2016 om 19.30u in CC Heikruis – Molenhofstraat 36 – 1670 Pepingen.
Meer informatie kan u bekomen bij Greta Cochez, schepen van gezondheid of bij Greta Verelst – 02.383.14.22 of greta.verelst@pepingen.be .
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief