HERNE – Pasar fietst naar radio-museum in Bogaarden

C21

HERNE – Pasar fietst naar radio-museum in Bogaarden

Pasar_bogaarden_herne
HERNE – Pasar fietst naar radio-museum in Bogaarden - Affiche
 

Op zondag 17 april organiseert de plaatselijke afdeling van vrijetijdsvereniging Pasar een familiefietstocht naar het kortbij doch weliswaar nog vrij onbekend radio-museum in Bogaarden. Daar leidt een gids dan de deelnemers rond in het audio-visueel museum met onder meer oude radio’s, grammofoons, bandopnemers, tv- en radiotoestellen. Ook worden er enkele pittige demonstraties verzorgd.

De fietstocht gaat over een afstand van in totaal 20 km. Er wordt samengekomen om 14u aan de ingang van restaurant-feestzalen Castel langsheen de Ninoofsesteenweg. Het uitgestippeld parcours is alleszins ook geschikt voor elektrische fietsen. Bij slecht weer wordt de verplaatsing met de wagen gemaakt.
Minder mobiele mensen kunnen ook met de wagen de verplaatsing maken. Zij worden dan om 15u verwacht aan de ingang van het museum in het centrum van Bogaarden. 
Deelnemen kost 5€. Leden van Pasar betalen 4€. In de prijs zijn een hapje en een tapje evenals de kostprijs voor de gids inbegrepen. De terugkeer is voorzien omstreeks 17u45.
Meer info bij voorzitter Luc Roosens (0476/21.05.45).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief