PAJOTTENLAND – Onthaal in de politieposten noodgedwongen tijdelijk gewijzigd

C21

PAJOTTENLAND – Onthaal in de politieposten noodgedwongen tijdelijk gewijzigd

Politie_pajottenland__1057_x_781_
PAJOTTENLAND – Onthaal in de politieposten noodgedwongen tijdelijk gewijzigd - © Deschuyffeleer
 

Door een nijpend capaciteitstekort ten gevolge van onder meer haar alsmaar stijgende bevraging om ook buiten het Pajottenland mee in te staan voor de beveiliging van grote volkstoelopen en voor de luchthaven van Zaventem ziet de politie Pajottenland zich tijdelijk verplicht de openingsuren van de politieposten in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen te herschikken. Zo zullen de politieposten in Bever, Herne, Lennik en Pepingen niet meer of haast niet meer geopend zijn terwijl de politieposten in Galmaarden en Gooik dan weer ruimere openingsuren kregen toegewezen.

Met het goedvinden van de burgemeesters werd besloten dat tijdens de periode van maandag 20 juni tot voorlopig maandag 10 juli er geen permanentie-onthaal meer zal verzekerd worden in de politieposten van Bever, Herne, Lennik en Pepingen. In Lennik blijft er evenwel toch nog uitzonderlijk een permanentie op donderdagavond van 17 tot 20u. Enkel op afspraak via telefoon of mail kan men in die vier politieposten in die periode nog terecht bij de wijkwerkers.
Daartegenover staat dan weer dan de onthaaluren in de politieposten Gooik (Kester) en Galmaarden in dezelfde periode worden uitgebreid. Voor de politiepost Gooik worden de toegankelijkheidsuren op maandag van 9 tot 15u en van 17 tot 20u, op dinsdag van 13 tot 18u, op woensdag van 16 tot 21u, op donderdag van 9 tot 15u, op vrijdag van 13 tot 18u en op zaterdag, zondag en feestdagen telkens van 9 tot 16u.
De politiepost in het centrum van Galmaarden wordt in de bewuste periode toegankelijk op maandag van 15 tot 20u, op dinsdag van 9 tot 12u en van 13 tot 15u, op woensdag van 9 tot 12u, op donderdag van 9 tot 12u en van 13 tot 15u en op vrijdag van 9 tot 12u. In het weekend blijft deze politiepost zoals in het verleden gesloten.
Voor dringende politiehulp kan men steeds terecht op het telefoonnummer 101.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief