BOGAARDEN – Veel animatie tijdens de 38 ste editie van de dorpsfeesten

C21

BOGAARDEN – Veel animatie tijdens de 38 ste editie van de dorpsfeesten

Bogaarden_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Bogaarden_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Bogaarden_5
Foto's Emile Devogeleer
 
Bogaardezn_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Bogaardezn_6_jpg
Foto's Emile Devogeleer
 
Bogaardezn_4_jpg
Foto's Emile Devogeleer
 

Ondanks het lange weekend waarvan vele profiteerden om er eens op uit te trekken, naar zee of de Ardennen was er toch veel belangstelling en animatie tijdens de 38 ste editie van de dorpsfeesten in Bogaarden. Naast de rommelmarkt, was er ook dit jaar op zaterdag, en dit al voor de 31 ste keer de familiejogging.

Een jogging van 5 of 15 km die de sportievelingen langs heen de mooie landelijke wegen van Bogaarden en Pepingen leidde. De allerjongsten mochten de loopproef openen met de ‘Kids Run’ waarin Mathieu eerste jongen werd en Kirby Hemels eerste meisje van de 44 jonge deelnemers.

 In het loopgedeelte van 5 km ging de overwinning bij de jongens naar Gert Van Schuerbeek voor Geert Beeckman en Davy Van Der Roost. Bij de vrouwen was de eerste Gilke Van Der Steen voor Deborah De Geyter en Laetitia Decrem.

 In het zwaardere gedeelte over een afstand van 15 km was de eerste plaats voor Bart Verschoren, tweede werd Guy De Blander en Stijn Vermeersch. Bij de dames was het Linda Coppens die eerste finishte, tweede werd Linda Goens en het brons ging naar Veronique Vilatte. In totaal schreven 250 deelnemers zich in voor de jaarlijkse stratenloop.

 Naast het sportieve gedeelte was er ook heel veel animatie voor de jeugd, ‘ Kids@Bogaarden zorgde ook dit jaar voor  vele leuke spelletjes voor de kinderen springkastelen, schminken, sumoworstelen, eendjes vissen, .....

Maar ook voor de nieuwe show van Pipo & Pipette, die dit jaar hun 20 jaar op het podium vieren ( van die twintig jaar  komen ze al 18 jaar naar de Bogaardse feesten).

 Bogaarden Barst kreeg dit jaar 10 ploegen van 8 deelnemers op het ‘Paintballtornooi’, wat ook meer was dan de afgelopen jaren. Net zoals verleden jaar zat ‘Feestend Beert’ met de beste schutters tweede werd Color Blind en de derde plaats was voor Amoejer.

 Zondagmorgen starten er tussen 7 en 14.00 uur ‘De Bumkestochten’ een wandeling van 5-9-12-16-25 km.

Om 10u30 Openluchtmis met concertband Theobaldus.

14.00 uur Spel zonder grenzen.

15.00 uur Optreden van Ballerino Lembeek. Kinderanimatie met Pipo & Pipette.

19.00 uur Lost Logic.

21.00 uur Blues on Tuesday.

En om 23.00 de Bram & Lennert show.

Het Mosselfestijn in het dorpsrestaurant is zondag nog open van 11u30 tot 16u30.

   

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief