OKay opent zijn 120ste winkel in PEPINGEN

C21

OKay opent zijn 120ste winkel in PEPINGEN

Okay
Foto Felix Merckx

 Op woensdag 27 juli opent de 120ste OKay-winkel zijn deuren in Pepingen, een gemeente in het Vlaams-Brabantse Pajottenland. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden heeft de buurtsupermarkt sinds zijn oprichting in 1998 altijd een sterke groei gekend.

De inwoners van Pepingen konden tot nu toe hun boodschappen doen in de Spar-winkel van hun gemeente, of in OKay Lennik en OKay Vollezele. De dichtstbijzijnde Colruyt-winkels liggen in Halle en Ninove. In Pepingen was er dus nood aan een buurtwinkel waar klanten snel en makkelijk boodschappen kunnen doen.

Store manager Jan Dedobbeleer en zijn team van 13 medewerkers verwelkomen de klanten graag vanaf 27 juli in de nieuwe OKay-winkel. Die is open van maandag t.e.m. zaterdag, telkens van 8.30 tot 19.30 uur. De winkel is gelegen op de Ninoofsesteenweg die Halle met Ninove verbindt en is makkelijk bereikbaar.

Snelle groei in uitdagende markt
In een moeilijke markt met onder druk staande marges en een sterke concurrentie kent OKay een snelle groei. De allereerste buurtsupermarkt opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien worden jaarlijks gemiddeld 7 nieuwe winkels geopend. OKay telt vandaag 99 filialen in Vlaanderen, 17 in Wallonië en 4 in Brussel.

De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden en plant OKay de opening van nieuwe verkooppunten. Op termijn ziet OKay een potentieel van 180 filialen in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel ruim 1.500 medewerkers.

OKay Pepingen is een winkel van de nieuwe generatie. De inrichting is frisser en moderner dan andere OKay-winkels, en de broodhoek meer uitnodigend. In de handige ‘Easy Cooking‘-toog vinden klanten makkelijk alle nodige ingrediënten om lekkere gerechten te maken. In plaats van grote diepvrieskoffers zijn er rechtopstaande diepvrieskasten.

Uitgebreid aanbod verse producten
De winkels (400 tot 650 m2) hebben een logische indeling en een overzichtelijk gepresenteerd assortiment. OKay biedt een gevarieerde mix van nationale merken, eigen merken en discountmerken. Het ruime aanbod verse producten in de gekoelde freshmart is één van de sterkste troeven, met dagvers fruit en groenten, zuivelproducten, vlees, charcuterie, vis en visbereidingen, kant-en-klare maaltijden ... In de broodhoek is er de hele dag door vers brood.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jul 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief