PEPINGEN - Feestend Beert

C21

PEPINGEN - Feestend Beert

Feestendbeert
Ingezonden
 

 Voor de 51ste keer wordt er op 26 & 27 & 28 en 29 augustus 2016 in Beert gefeest. Tijdens ‘Feestend Beert’, vroeger Augustuskermis, word je getrakteerd op een feestelijke cocktail bestaande uit muziek en dans voor jong en oud, toffe sfeer en ontspanning voor klein en groot.

De organisatie van het weekend is in handen van de vzw Feestend Beert en wordt medegeorganiseerd door de plaatselijke verenigingen. Ook vele andere helpende handen, zowel jong als oud, maken van dit weekend een groot gebeuren. De opbrengst van de feesten wordt grotendeels verdeeld onder de meewerkende verenigingen. Verder organiseren we jaarlijks een feestvergadering waarop ieder helpend hand uitgenodigd is en kopen we allerlei materiaal aan die we ter beschikking stellen voor alle meewerkende verenigingen.

De feesttent is gelegen nabij de kerk aan de J. Demaegtstraat in ‘t hartje van Beert. Beert is een kleine deelgemeente van Groot-Pepingen en gelegen tussen Halle en Kruispunt "Blokkes" (aan Mong Blok). Aan de Eikstraat, de baan rechtover Café Termeeren, bushalte Termeeren, volg je de wegwijzer "Beert". Vijfde straat rechts en je voelt zo de leute en plezier op je afkomen. Kaarten voor dit weekend zijn te bekomen bij lokale handelaars en bestuursleden van de meewerkende verenigingen.

Programma 2016

Dit jaar staan er geen nieuwigheden op het programma. Vrijdagavond hebben tijdens GIGADANCE terug enkele top-DJ’s zoals Dr Rude en Da Tweekaz naar Beert gehaald. Ook krijgen lokale en beginnende dj’s hun kans. Zaterdagvoor- en namiddag is er beweging in en rond de tent. Zaterdagavond duiken we terug de jaren “nineties” in.

Op zondagmiddag zal de tent nogmaals omgetoverd worden in een feestrestaurant. Zondagavond werd er vorig jaar een nieuw programma gelanceerd “Biet Schlagert”. Dit wordt uitgebreid met tal van Vlaamse zangers. De Zotte Maandag blijft een vaste waarde in het programma. De muziek wordt tijdens het weekend verzorgd door STUDIO HAIFAX  (www.studiohaifax.be ). Tijdens de feesten kan er met bancontact betaald worden.

Democratische prijzen

In tegenstelling van de prijsstijging van de dranken, houden Feestend Beert hun democratische prijzen van vorig jaar aan.

Het volledig en uitgebreid programma is te vinden  op www.feestendbeert.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2016
Felix Merckx
Ingezonden foo
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief