PEPINGEN - Werelddag dementie in wzc Vander Stokken

C21

PEPINGEN - Werelddag dementie in wzc Vander Stokken

Dementie
Ingeonden

 Zaterdag 24 september is het opnieuw Werelddag Dementie ! Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken organiseerde alvast een a: een eigen ‘Werelddag dementie’

Op de afdeling Klavers en Klaver10 konden de bewoners genieten van een gezellige pannenkoekenbak. Omdat zij het zeer belangrijk vonden dat dit een familiegebeuren werd, nodigden zij ook de familieleden uit om mee aan tafel te schuiven. Met een aangenaam muziekje op de achtergrond genoten de bewoners met al hun zintuigen van de heerlijke pannenkoeken. Omdat het feest was, gebruikten ze het prachtige porseleinen servies, dat  werd geschonken door een familielid van één van debewoners.


Op de afdelingen Harten, Schoppen en Ruiten gingen tegelijkertijd informatiemomenten door voor bewoners, familieleden, bezoekers, ... .

Ze merken dat veel bewoners, bezoekers, … nog steeds met een aantal vragen zitten over dementie. Laura Coisne en Nathalie De Roeck, de referentiepersonen dementie, zijn steeds bereid uw vragen te beantwoorden. Vraag naar hen in het woonzorgcentrum, bereik hen telefonisch (02/363.06.30) of stuur hen een e-mail via dementie@wzchvanderstokken.be.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief