GOOIK - De zondagreserven zijn kampioen

C21

GOOIK - De zondagreserven zijn kampioen

Editiepajot_gooik__kampioen_bewerkt
De kampioenen vierden feest. - Foto © Marc Colpaert
 

De zondagreserven van voetbalclub SK Gooik zijn sinds enkele dagen officiëel kampioen in hun reeks. Met een spannende 2-3 zege op het veld van Tollembeek werd de titel veilig gesteld. Het was geen eenvoudige wedstrijd, maar SK Gooik verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd en deed ook nu wat nodig was. Ze scoorden intussen 104 keer in 22 wedstrijden, een opmerkelijk resultaat. De ploeg die zondag won bestond uit: Simon De Boeck, Ronald De Vits, Lieven De Rick, David Van Geel, Geert Van Overstraeten, Filip Van Overstraeten, Koen Rottiers, Bart De Clercq, Wouter Evens, Maarten Janssens, Koen Baert, Fabian Verckens en Maarten Van Holder.

De sleutel tot het succes? Het eerste elftal van Gooik speelt met nogal wat 'huurlingen'. Daardoor komen goede spelers van eigen kweek in onze reservenploeg terecht. Voetbaltalent alles is echter niet voldoende. Het succes is nog meer te danken aan een plezante sfeer tussen kameraden die plezier beleven aan mooi voetbal. Zaterdag op tijd gaan slapen helpt ook, want we spel steeds zondagmorgen om 9u30.

Naast verschillende twintigers is de keeper onze jongste speler met 17 jaar. De oudste is 46 jaar maar kan vooral door zijn ervaring en inzicht nog perfect mee.

Moesten zondag verstek geven: Marc Cochez, Willem De Vits, Stephane Gelis, Frederik Geerts en Pieter Demetser.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief