GOOIK – Vrije basisschool De Bron feest

C21

GOOIK – Vrije basisschool De Bron feest

Schoolfeest_de_bron_gooik_2011__1_
Schoolfeest De Bron Gooik - Foto's © Deschuyffeleer
 
Shcoolfeest_collage_deschuyffeleer
 
Kleuterklasjes_schoolfeest_2011
 
1_2_en_3de_lj_schoolfeest_2011
 
4__5_en_6de_lj_schoolfeest_2011
 
Schoolfeest_de_bron_gooik_2011__53_
Foto © Deschuyffeleer
 

Mede door het stralend zonnetje groeide het schoolfeest van de Vrije Basisschool De Bron uit tot een groot succes. De kleutertjes waagden zich aan Sterren op de Dansvloer terwijl de basisklassen een Gooikse aflevering van Mijn Dorp naar het TV-programma Man Bijt Hond brachten. Over de locaties aan De Bron en achter het gemeentehuis herbergt de school nagenoeg 250 leerlingen.

Met hun hippe kleren en swingende danspasjes wisten de drie kleuterklassen menig ouder- en grootouderhart te ontroeren. Gedragen door hun enthousiaste juffen zetten de kleine Sterren op de Dansvloer puike prestaties af. Zo rondden de allerkleinsten hun Charleston-optreden af met een smakkende kus. Ook de tweede kleuterklas legde één en al swung in hun nummertjes. Na een mooie intro op klassieke muziek door de meisjes wist de ganse oudste kleuterklas alle toeschouwers in de ban te krijgen op de muziek van Dirty Dancing.
 
Ook de opkomst voor het optreden van de basisklassen was zo groot dat de leerlingen zelfs twee keer dienden op te treden in zaal Familia. Mijn Dorp deed opeenvolgend de schoolcampus aan de Koekoekstraat, de Cam, de buurt van de gevaarlijke Edingsesteenweg, een dierenartspraktijk, de voetbalterreinen van SK Gooik en een zwembad in Ninove aan. Met onder meer aangepaste versies van Oliver Twist, Idool 2011, Zeppe en Zikki, Mon chouchou, de Kampioenen en kikkerliedjes brachten ook zij een spetterende vertoning vol afwisseling en hier en daar doorspekt met leuke verrassingsacts zoals een jonge vioolvirtuose en fraaie dansjes.
 
Op de speelplaats konden de aanwezigen zich tussendoor te goed doen aan hapjes en drankjes. “Het schoolfeest kende dit jaar een ware overrompeling. Dit doet deugd zowel voor de leerkrachten als de kinderen als het Oudercomité. Vanaf nu gaan wij er trouwens van uit dat het schoolfeest ieder jaar zal doorgaan en niet meer om de twee jaar zoals in het verleden”, aldus een uitermate tevreden co-directrice Annemie Van Hassel.        
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief