GOOIK - Grootouders stellen hun hobby voor

C21

GOOIK - Grootouders stellen hun hobby voor

Dsc01869
Godelieve, de oma en de meter van Aster, kwam één en ander uit de doeken doen over haar hobby als perscorrespondente voor de internetkrant www.editiepajot.com en het dagblad Het Laatste Nieuws - © Editiepajot
 
Dsc01858__1296_x_972_
De oma en opa van Kato vertelden over hun duiventil. - © Editiepajot
 

In het kader van het thema rond de grootouders boden juf Ann en haar lieverdjes van de tweede kleuterklas van de vrije gesubsidieerde basisschool De Bron enkele van die grootouders de kans te komen vertellen over hun hobby. Zo mocht, na de oma en de opa van Kato over hun duiven, ook Godelieve, de oma en de meter van Aster, één en ander uit de doeken komen doen over haar hobby als perscorrespondente voor de internetkrant www.editiepajot.com en het dagblad Het Laatste Nieuws. Later kwam ook nog een oma die van dansen houdt aan de beurt.     

De kleuters konden zo van nabij meemaken hoe een artikeltje met bijhorende foto’s over henzelf  zowel voor de internetkrant als voor een gewone krant tot stand komt. De kleintjes toonden zich uitermate nieuwsgierig over de werkwijze en het gebruikte materiaal. Zij lieten zich de belangstelling best welgevallen. Vol verwachting kijken zij ook al uit om samen met mama en papa hun klasfoto te zien verschijnen op de internetkrant. Dat zij hierbij dan ook dikke kusjes wilden toesturen naar alle grootouders staat buiten alle kijf.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2012
Gerrit Achterland
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief