HALLE / REGIO - Jong N-VA Zenneland gaat op jeugdhuizentocht

C21

HALLE / REGIO - Jong N-VA Zenneland gaat op jeugdhuizentocht

Regio
Ingezonden foto
 

Zaterdag trok Jong N-VA Zenneland met een grote groep jongeren op jeugdhuizentocht. Het is reeds het derde jaar dat de jongerenafdeling met een speciale feest-bus doorheen de streek trekt. Op hun tocht deden ze allerlei jeugdhuizen en cafés aan in de Vlaamse Rand, onder andere in Beersel, Roosdaal, Lennik, Gooik en Halle.

Het was een geslaagde avond en de dansvloer op de bus werd zeer gesmaakt. Na een polonaise op de ring rond Brussel werd er tussen pot en pint over politiek gesproken. Het doel van deze activiteit was dan ook om jongeren op een ludieke manier in contact te brengen met politiek. Dit concept begint stilletjes aan het handelsmerk te worden van de jongerenafdeling en gezien het succes en het grote enthousiasme bij de lokale jeugd, zal deze editie zeker nog navolging krijgen.

Sven Pletincx, jongeren-voorzitter: “Het is onze taak als jongerenpartij om de jeugd warm te maken voor politiek en wij trachten dit op een zo origineel mogelijke manier te doen. Deze derde editie is daar zeker in geslaagd.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2013
Elsie De Greef
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief