HALLE / PEPINGEN / GOOIK - Den Boomaard bestaat 20 jaar

C21

HALLE / PEPINGEN / GOOIK - Den Boomaard bestaat 20 jaar

Editiepajot_halle_msliga
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 8 februari vieren de leden van zelfhulpgroep ‘Den Boomaard,’ een groep van personen met MS en hun omgeving uit de regio Halle hun 20-jarig bestaan.

Alle leden, ex-leden, sponsors, vrijwilligers, kortom iedereen die van ver of dichtbij iets met de groep te maken heeft gehad, in de voorbije 20 jaar zijn van harte welkom voor een hapje een drankje in zaal Paresia te Gooik – Leerbeek (van 14 uur tot 17 uur).
Onder impuls van de MS-Liga Vlaanderen werd in februari 1994 een groep van mensen met MS opgericht. In de beginperiode kwam de groep samen in het woon- en zorgcentrum ‘De Boomgaard’ te Sint-Genesius-Rode. Een paar jaar later verhuisde de groep naar het Woon- en zorgcentrum Van Derstokken in Pepingen, waar ze al jaren gebruik maken van het gastvrije onthaal. De groep telt een 30-tal personen met MS als lid.
Op het programma diverse activiteiten: sprekers rond MS-gerelateerde onderwerpen, gespreksnamiddagen, ontspanningsnamiddagen, uitstappen, …
Voor meer informatie: An Van Nieuwenhove – MS-Liga Vlaams-Brabant, an.van.nieuwenhove@ms-vlaanderen.be – 0470 13 05 80 (www.ms-vlaanderen.be ) of www.boomgaard.itprofessionals.be ).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief