GOOIK - Het ‘nieuwe’ Tuincentrum De Wolf is overweldigend

C21

GOOIK - Het ‘nieuwe’ Tuincentrum De Wolf is overweldigend

Editiepajot_bart_devill___de_wolf
foto Bart Devillé
 

Voor wie het nog niet zou weten, Tuincentrum De Wolf is ‘gelegen’ op de Ninoofsesteenweg 225 in 1755 Gooik(Leerbeek) en dit al vele jaren. Het jongste paasweekend presenteerde wel een ‘ander’ Tuincentrum De Wolf dan dit van vroeger: veel grootser en meer eigentijds: overzichtelijk, ruimte, ruim aanbod…. Niet minder dan 3.000 m² staat nu ter beschikking van het cliënteel en maakt mogelijk dat zelfs de moeilijkste hier zijn of haar gading zal vinden . Dat er heel wat belangstelling was om kennis te maken met het nieuw tuincentrum zal wel niemand verbazen. Zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 april kwam dan ook heel wat volk opdagen. Er waren dan tal van openingspromoties en alle bloemen en planten gingen van de hand met -10%.

Het nieuwe Tuincentrum De Wolf mag zonder verpinken bestempeld worden als een heuse tuin- en vijverspecialist. Je vindt er alle soorten bloemen en planten en alle benodigdheden voor de vijver en de tuin. Ook kun je er terecht voor allerhande decoratie artikelen.
 
Tuincentrum De Wolf is open: van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 18u30, zaterdag van 8u30 tot 18u en zondag van 9u tot 12u. Op maandag blijft Tuincentrum De Wolf gesloten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief