PAJOTTENLAND - Na de selfie de paalfie

C21

PAJOTTENLAND - Na de selfie de paalfie

Wandelnetwerk
EP

Na de selfie nu ook de PAALFIE. Maak een foto van jezelf bij een paal van Wandelnetwerk Pajottenland en post die op www.facebook.com/PajotZenne of je eigen Facebook-pagina met tag #paalfie en #PajotZenne. De tien leukste paalfies winnen een kaart van het nieuwe wandelnetwerk en een gegeerd Pajottenland-rugzakje met lekkers voor onderweg.

Men kan je paalfie ook twitteren met #paalfie of mailen naar info@pajot-zenne.be . Als het je lukt graag de locatie aanduiden bij het posten van je paalfie maar dat hoeft niet.
Hét perfecte moment voor een paalfie is ons Feestevenement Wandelnetwerk Pajottenland op zondag 15 juni in en rond het Baljuwhuis, Galmaarden. Activiteiten voor jong en oud van 13u tot 18u in Baljuwhuis, Kammeersweg 2, centrum Galmaarden. Wandelen langs de knooppunten - Stiltewandeling naar Congoberg - Wandelen en koetsritten naar Trekpaardenmusum - Koesterburen: Ringmus, Markpad - Fotozoektocht Pajottenland van je bomen/dromen - Alle afstanden, met of zonder buggy - Koesterburenkermis en Vlaamse volksspelen - Streekproducten in de Baljuwtuin - Muziek en optredens in Kiosk.
Met 760 km bewegwijzerde trage wegen wordt Wandelnetwerk Pajottenland meteen het grootste wandelnetwerk van Vlaanderen, op een boogscheut van Brussel. In 2010 werd de eerste fase van het wandelnetwerk bewegwijzerd in gemeenten Gooik, Lennik, Pepingen, Roosdaal en Sint-Pieters-Leeuw, goed voor 300 km wandelparcours. Nu komen er in de gemeenten Galmaarden, Herne, Bever, Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek, Halle en Geraardsbergen en Ninove nog eens 460 km aan wandeltrajecten bij. Het wandelnetwerk is gekoppeld aan de Groene Wandeling via knooppunten in Sint-Pieters-Leeuw.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief