OETINGEN - Nieuw eetkaffee PR opent de deuren

C21

OETINGEN - Nieuw eetkaffee PR opent de deuren

Editiepajot_gooik_eetkaffee_foto_marc_colpaert__kopie_
Een nieuw eetkaffee in Oetingen. - Foto © Marc Colpaert
 

Zopas opende een nieuw café ‘eetkaffee PR’ de deuren in de Lennikstraat in Oetingen. Paul De Ridder en Rudi De Quick droomden al jaren van een eigen zaak en zopas werd hun droom waarheid. En vanaf de eerste dag was het al hectisch.

Het vroegere café ‘t Lam ter hoogte van de Lennikstraat en de Warandestraat in Oetingen sloot ongeveer twee jaar geleden de deuren. Rudi De Quick was al een tijdje werkzaam in de horeca en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Wij waren als koppel al geruime tijd aan het uitkijken om ergens een café te starten, het is dan ook een droom van ons beiden om met dit ‘eetkaffee PR(wat staat voor Rudi en Paul)’ van start te gaan“, zegt Paul De Ridder. Een tijdje geleden vond hij samen met zijn partner Paul het toen nog gesloten café ‘t Lam in Oetingen. De eigenaar had ondertussen het café grondig laten renoveren. “Toen wij de zaak zagen waren wij dadelijk verkocht, nu staat er een centrale toog in het eetkaffee en met daar rond tal van tafeltjes en stoelen, waar men gezellig iets kan eten of drinken. Wij leggen daar nogal de nadruk op dat men in ons café zowel even kan binnenspringen om een frisse pint te komen drinken, maar tevens witloofrolletjes met puree of scampi’s of in de namiddag een lekkere Dame Blanche kan komen eten”; legt Paul uit. Ze willen van dit eetkaffee een plek maken waar iedereen zich thuis voelt en hopelijk slagen ze daarin.

De eerste weken gaan Rudi en Paul regelmatig een beroep doen op de steun van Ilona Van Zanden. “De eerste dagen waren gewoon hectisch, er kwam nogal wat menen naar onze nieuwe zaak. Nu al staat vast dat Ilona ons tijdens het weekend komt helpen en als de zaak goed draait bestaat zelfs de kans dat ze full time ons gaat helpen in de zaak.

De nieuwe zaak is elke dag vanaf 11 uur open, behalve op dinsdag en woensdag, op zondag gaan de deuren al open om 9.30 uur. De keuken is doorlopend open van 11.30 uur tot 22 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2014
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief