GOOIK - Een nieuw cafe d'Hoeft

C21

GOOIK - Een nieuw cafe d'Hoeft

Editiepajot_gooik_nieuw_cafe_2_foto_marc_colpaert
Eddy en Cindy in hun nieuwe zaak. - Foto © Marc Colpaert
 

Op vrijdag 12 september opent het volledig gerenoveerd cafe d’Hoeft de deuren in de Hoevestraat in Gooik. Cindy Vermeulen zal er samen met haar partner Eddy Van Snick de zaak runnen. Er werd tevens geïnvesteerd in een vergaderzaal voor een dertigtal personen en er werden twee grote televisieschermen geplaatst.

Rosine en Frans stopten eind vorig jaar nadat ze 42 jaar het café ‘In d’Hoeve’ hadden opengehouden in Gooik. De woning werd verkocht aan de familie Van Snick en grondig gerenoveerd naar een moderne zaak. “Eerst was het de bedoeling dat wij het café gingen verhuren”, vertelde Eddy Van Snick. “Mijn vriendin Cindy hielp ons mee om de zaak te renoveren, zij had al enkele jaren ervaring in de horeca. Maar toen ze zag wat een prachtige locatie wij er van maakten, was ze verkocht en wilde zelf het café uitbaten”, zegt hij. “Ik heb al zes jaar achter de toog gestaan van een café en vond in deze nieuwe zaak een nieuwe uitdaging, op voorwaarde dat Eddy af en toe een handje helpt”, lacht Cindy. In hun zaak is iedereen welkom om iets te komen drinken en boven het café werd een vergaderzaal gemaakt. “Vroeger waren er hier heel wat verenigingen zoals een groep wielertoeristen uit Neigem die wekelijks naar hier afzakten, die zijn natuurlijk vanaf nu weer welkom. Maar ook andere verenigingen die nood hebben aan een lokaal zijn zeker welkom”, aldus Eddy. Om de klanten te plezieren werd in het café tevens twee televisieschermen geplaatst. Dit om iedereen te kans te geven een bepaalde reportage zoals voetbal of wielrennen te bekijken.

De vernieuwde zaak opent de deuren op 12 september en is iedere dag open vanaf 11 uur, de sluitingsdag is op zaterdag, op zondag open van 10 tot 14 uur

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2014
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief