HALLE / GOOIK - Bij Tea Room – Bistro Servais gaan de deuren terug open

C21

HALLE / GOOIK - Bij Tea Room – Bistro Servais gaan de deuren terug open

Editiepajot_halle_servais_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Vandaag, 16 september gaan de deuren van Tea Room – Bistro Servais op de Halse Grote Markt terug open. Carine Goubert en dochter Lisa uit Gooik zullen er achter de toog staan en de klanten verwennen.

Voor moeder Carine is het volledig nieuw, want zij werkte vroeger in sanitair en chauffage. Voor dochter Lisa is de ‘Servais’ in Halle een bekend terrein. Tijdens haar studies was ze er anderhalve dag per week werkstudent en vorig jaar heeft ze als jongste kandidaat meegedaan aan het kookprogramma ‘Komen Eten” op Vier. Afgelopen schooljaar studeerde zij af als als medisch secretaresse.. Nu de vorige uitbaatsters gestopt was om gezondheidsredenen vonden ze de tijd rijp om er zelf achter de toog te gaan staan.
Zij zijn afkomstig uit het nabijgelegen Gooik en wilden terug zelfstandige worden. “Wij zijn geen personen die een ganse dag op een stoel kunnen zitten”, zegt moeder Carine.
In feite had moeder Carine de droom om een Bed en Breakfast te openen, maar het bleef uiteindelijk bij een tea-room – bistro.
In Tea Room – Bistro kan men van dinsdag tot zaterdag van 9.30 tot 19 uur terecht voor pannenkoeken, ijsjes, salades en kleine snacks. Ook zijn er streekbieren te verkrijgen waaronder natuurlijk de Halse Servais. Bij activiteiten op de Grote Markt, zullen ze ook op zondag open zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief