GOOIK - Hippotherapiecentrum Sl-Stable opent de deuren

C21

GOOIK - Hippotherapiecentrum Sl-Stable opent de deuren

Editiepajot_gooik_paarden_foto_marc_colpaert__kopie_
Stefi en Steven met enkele kinderen en paard Jerba. - Foto © Marc Colpaert
 

In de Langestraat in Oetingen openen Stefi Lejeune(30) en Steven Lor(32) straks hun hippotherapiecentrum voor kinderen met een beperking. Daarnaast kan jong en oud er terecht voor spring- en dressuurlessen, zelfs paardgewenning voor kinderen vanaf drie jaar is mogelijk. Kwaliteit boven kwantiteit is hun slogan.

Stefi Lejeune en Steven Lor zijn geen onbekenden in de ruitersport. Al meer dan twintig jaar zijn beiden bezig met deze sport. Vroeger hadden ze een kleine manege in Asse, maar nu hebben ze een nieuw complex laten bouwen langs de Langestraat 71 A in Oetingen. “Wij willen met ons project heel wat verschillende mensen aanspreken”, begint Steven zijn verhaal. Het is een hippotherapiecentrum voor kinderen met een beperking, maar daarnaast geven wij ook gewoon paardgewenning voor kinderen vanaf drie jaar, spring- en dressuurlessen voor de iets grotere kinderen en voor volwassenen, aangevuld met vakantiestages en pensioenstalling. Hun slogan waar het jonge koppel volledig achterstaat is ‘kwaliteit boven kwantiteit’. “Bij ons gaat u geen tien kinderen in de piste vinden, met maar een lesgever, neen wij gaan genoeg lesgevers voorzien om te kunnen werken in zeer kleine groepjes van twee tot maximum drie personen. Daarom ook dat we kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit”, legt Stefi uit.

In hun centrum is er tevens plaats om een twintigtal paarden te stallen en ze trekken daarnaast ook de kaart van de vakantiestages. “Tijdens alle vakanties zijn kinderen hier welkom, om te genieten van een leuke stage met paarden in de hoofdrol natuurlijk.” De tweede week van de paasvakantie is er al een eerste stage. In de grote vakantie zijn er vier tot vijf weken stage. Op 14 en 15 maart opent de zaak officieel de deuren, vanaf 23 maart wordt er alle werkdagen les gegeven van 16 tot 21 uur, extra open op woensdagnamiddag en op zaterdag de hele dag. Meer weten over dit centrum of de vakantiestages, bel naar Stefi: 0476/73.75.71 of mail:

 

sl-stable@hotmail.com.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief