GALMAARDEN - Warre kreeg twee cheques samen goed voor 30.000 euro

C21

GALMAARDEN - Warre kreeg twee cheques samen goed voor 30.000 euro

Editiepajot_galmaaren_warre_3__kopie_
Warre met de twee cheques. - Foto © Marc Colpaert
 

Warre Deteye(10) kreeg zopas een cheque van 20.000 euro en eentje van 10.000 euro aangeboden in het sportcomplex in Galmaarden. De gulle schenkers waren de organisatoren van de drie dolle strandbalfeesten in Tollembeek en de organisatie ‘Mensen helpen Mensen‘.

Warre kreeg op 7-jarige leeftijd te horen dat hij een hersentumor had. Door de zware chemo en bestralingen is Warre zijn immuniteitssysteem zwaar aangetast en zullen er zijn hele leven zware kosten nodig zijn om hem een menswaardig bestaan te geven.

Na de drie dolle strandbalfeesten in Tollembeek, een evenement georganiseerd door een groep kameraden, kreeg de zieke Warre nu een cheque van 20.000 euro en van de Oetingse organisatie 'Mensen helpen Mensen' nog eens een cheque van 10.000 er bovenop. Warre bedankte iedereen: “Bedankt wat jullie allemaal voor mij hebben gedaan, vergeten doen we dit nooit, jullie zijn een bende kerels met een peperkoeken hart”, zei hij. De ouders Vicky en Dirk kregen het even moeilijk bij al die mooie woorden. “Wij zijn blij maar ook ontroerd dat deze mensen dit allemaal voor ons wilden doen. Het geld gaan we vooral gebruiken voor medicatie en de verzorging en een deeltje om Warre een beetje meer comfort te geven”, aldus Vicky.
 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief