LENNIK / GOOIK - Online shoppen en homeparty’s

C21

LENNIK / GOOIK - Online shoppen en homeparty’s

Gooik_en_lennik
EP

Online shoppen en homeparty’s zitten nog steeds in de lift. Daarom startten Nancy uit Gooik en Greet uit Lennik nog niet zo lang geleden met resp. Mamzelparty’s en een stoffenwebshop.

Nancy biedt een hele waaier aan leuke hebbedingen en cadeau-ideetjes aan. Zij komt bij je thuis langs om al deze originele spulletjes aan jou en je vriendinnen te tonen tijdens een gezellige shopavond.
Greet is het gezicht achter de Stoffencaravan, een webshop met kleurrijke stofjes, fournituren en andere naaizakelijkheden.
Om zich kenbaar te maken aan het grote publiek, sloegen zij de handen in mekaar en organiseren zij samen een kijk-en koopweekend op 3 en 4 oktober 2015.
Je kan het assortiment bekijken, iets drinken in de gezellige bar en je creatief uitleven met het pimpen van de gekende shoppers uit het Mamzel assortiment en het maken van een speldenkopje of prikbordje. Ook aan de kids is gedacht met een speelhoek, zodat jij in alle rust je ogen de kost kan geven.
Nieuwsgierig naar wat Mamzel en de Stoffencaravan je te bieden hebben? Dan ben je zeer welkom en doorlopend tussen 13u en 17u in de Kleine Prins, Kroonstraat 40, 1750 Lennik
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief