GOOIK - Toeren en genieten van het Pajottenland in een 2PK’tje

C21

GOOIK - Toeren en genieten van het Pajottenland in een 2PK’tje

Editiepajot_gooik_reisbureau__kopie_
Nicky en Sofie in een 2 PK'tje. - Foto © Marc Colpaert
 

Het Reisbureau Corallium gaat van start met de organisatie van ritjes door het Pajottenland met oude 2PK’s van vroeger. Bedoeling is om de streek wat beter te leren kennen en dit te combineren met de ontdekking van de Pajotse streekproducten. Dit kan voor zowel individuele als voor groepen, maar dan eventueel gecombineerd met een leuke teambuilding.

Sofie Ostijn heeft al 22 jaar een reisbureau Corallium, nu gelegen aan de Edingsesteenweg 99 in Gooik, en wilde wel eens een nieuwe wending geven aan haar zaak. “Ik kreeg van tal van mensen te horen, waarom eens niet een teambuilding organiseren in de streek”, sprak Sofie. Ze begon hierover na te denken en kwam tot de conclusie dat onze mooie streek en onze streekproducten de ideale mix waren om mensen warm te maken om naar onze regio te komen. “Ik wilde iets nieuws starten, dus geen rondrit met huifkar of bus want dat bestaat al, maar waarom niet eens een toertje maken met een oude 2PK, pure nostalgie en ondertussen de streek en haar producten leren kennen met daaraan gekoppeld een teambuilding.” De mensen kunnen deze wagens, ze heeft er voorlopig drie staan maar haar wagenpark 2PK’s kan uitgebreid worden tot 20, huren voor een halve dag(100 -145 euro) of een hele dag(169-195 euro) telkens met of zonder routeboek, met daarin tal van informatie en nuttige weetjes over de streek en haar streekproducten. “We zijn nu tevens andere themaroutes aan het uitwerken zoals een brouwerijroute of een smaakroute alles is mogelijk.”

Sofie kreeg ondertussen al van enkele firma’s uit de streek de bevestiging dat ze willen meewerken, zoals de Pajottenlander, de Gooikse Parel, Volkscafe De Cam, Ground Control, Bakkerij Bogaerde en Huis Vossen en ze maakt zich sterk dat er nog wel enkele zullen volgen. Meer informatie over dit nieuw project kan men vinden op www.corallium.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2016
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief