FP HALLE -GOOIK hervat de trainingen met een stevig gevuld programma in augustus

C21

FP HALLE -GOOIK hervat de trainingen met een stevig gevuld programma in augustus

Halle_gooik_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Halle_gooik_2
Foto's Emile Devogeleer
 

 FP Halle-Gooik hervat na een pauze van 2 maand de trainingen met een vernieuwde staff en een aantal wijzigingen in de kern.  Maandagochtend 1 Augustus om 10 uur verzamelde  de landskampioen voor het eerst onder nieuwbakken topcoach Bellarte.

 Nieuwkomers Zaramello, Grello, Leitao, Zerouali & Canaris sloten dan aan bij de blijvers van vorig seizoen Sababti, Carello, Dujacquier, Rahou & Teixeira.
Heel wat nieuwe gezichten dus voor coach Bellarte die voor de moeilijke opdracht staat zo snel mogelijk een team te creëren van deze nieuwe spelerskern met het zicht op de start van de competitie en de nakende Champions Leaguecampagne.

 De maand augustus wordt er stevig getraind, coach Bellarte kiest ervoor om slechts 1 oefenwedstrijd af te werken voor de eerste wedstrijden met inzet.

Op 19 Augustus speelt de club een galawedstrijd in en tegen Grace Hollogne voor het goede doel, 26 Augustus is er de eerste wedstrijd met inzet met de heenronde van de Benecup. Op 2 September volgt dan de terugwedstrijd Benecup en dat is meteen ook de eerste thuiswedstrijd van het seizoen waar de nieuwe spelers aan de pers en het publiek worden voorgesteld.

 Het trainingsschema van de maand augustus voor de supporters:

 Maandag: Training 10h-12h & 21h23h
Dinsdag 18h-20h
Woensdag 10h-12h & 18h-20h
Donderdag 18h-20h
Vrijdag 10h-12h & 20h-22h

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief