FP HALLE GOOIK begint goed

Halle_gooiik
Foto Emile Devogeleer

FP Halle-Gooik trok naar Roselies voor de competitie-opener. In een bloedhete sporthal werd daar het vernieuwde Roselies partij gegeven. Een ploeg die gecoacht werd door ex-fphg speler Jonathan Neukermans.  FP Halle-Gooik won de partij met 2 - 4

FP Halle-Gooik speelde een zeer sterke eerste helft waarbij het de score vergat op te drijven. Het kwam snel op voorsprong na een meesterlijk doelpunt van Leitao. Nieuwkomer Bissoni scoorde met zijn zware linker, net als Dujacquier die de bal in de onderste hoek kegelde.

Na de rust kreeg Halle-Gooik enkele mooie kansen via Leo en Teixeira maar vergat te scoren. Roselies deed dat wel en zette ook meteen de sporthal in vlam. Roselies duwde nu even door en zorgde zelfs voor de 2-3. Voor Halle-Gooik was dat het sein om het tempo terug op de drijven en kans op kans te creëren. Scoren deed het nog 1x via Leitao op aangeven van een sterke Sababti. FP Halle-Gooik doet zo wat het moet doen en wint de lastige verplaatsing naar Roselies.

Volgende vrijdag wacht reeds een topaffiche tegen FT Antwerpen in sporthal De Bres.

0-1  Leitao, 0-2 Bissoni, 0-3 Dujacquier, 1-3 Ferrian, 2-3 x, 2-4 Leitao