HALLE – FP-Halle-Gooik is sportlaureaat 2015-2016

C21

HALLE – FP-Halle-Gooik is sportlaureaat 2015-2016

Kampioenen_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Kampioenen_2
Foto's Emile Devogeleer
 

In een goed gevulde CC ‘t Vondel werd tijdens het sportgala de Halse kampioenen en sportlaureaat  van het winter & zomerseizoen 2015-2016 bekendgemaakt.

Zowel de plaatselijke, provinciale, nationale en Europese kampioen passeerden de revue uit meer dan twintig verschillende sporttakken.

 

Iedereen jong of oud mocht die avond trots zijn op zijn geleverde prestatie, soms individueel andere in ploegverband.

Toch waren er een paar uitschieters op nationaal vlak, KSK Halle promoveerde van derde nationaal naar tweede nationaal amateurs, dans hip-hop Empire Europees en Belgisch kampioen, Ju-Jutsu Roselien De Nijs tweede plaat Europees kampioen bij de Damens, Mathias Deleener bij de heren.

 

De meeste kampioenen kwamen ook dit seizoen van atletiekclub OEH met vijf Belgische kampioenen bij de Damens en veertien bij de heren.  in het Karate semi contact waren er vier Belgische kampioen, jeugdspelertjes van KSK Halle U-8 A behaalde

de nationale Nieuwsblad cup.

 

Maar de sportlaureaat 2015-2016 werd zaalvoetbal FutsalProject Halle-Gooik, zij werden zowel Landskampioen in 1 ste nationaal en winnaar van de Beker van België 2015-2016.

De avond werd visueel opgefleurd door de dansgroep Hip-Hop Empire die Europees kampioen werden in  Tsjechië en einddeze maand deelnemen aan het wereldkampioenschap in Wenen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief