FP HALLE-GOOIK wint moeilijke uitwedstrijd bij Noorderwijk

C21

FP HALLE-GOOIK wint moeilijke uitwedstrijd bij Noorderwijk

Halle_gooiik
Foto Emile Devogeleer
 

 FP Halle-Gooik trok naar Noorderwijk voor één van de moeilijkste verplaatsingen van het jaar. Het miste ook kapitein Teixeira met een enkelletsel die preventief aan de kant gelaten werd. Coach Gessner had zijn jongens verdedigend goed gepositioneerd en we kregen een heel gesloten eerste helft.

Noorderwijk counterde scherp maar liet het gros van het balbezit aan Halle-Gooik dat kansen kreeg maar die verzuimde af te maken. Noorderwijk deed dat wel en na een eerste safe van Xuxa zorgde El Attabi voor de 1-0. Aan de overkant werd de druk nu wel erg hoog. Zerouali, Grello & Leitao vonden Talhaoui op hun weg. De verdiende 1-1 kwam er door Omar Rahou die met de kop scoorde nadat een eerste schot afgewend was. Na de rust duwde Halle-Gooik stevig op de gaspedaal, Leitao rolde de hele flank op en Zerouali mocht tegen zijn ex-ploeg voor de 1-2 zorgen. Noorderwijk had het nu even heel moeilijk, intrap Leitao en via de hand van een thuisverdediger valt de bal in doel voor de 1-3.

Halle-Gooik kwam snel op 5 fouten en coach Bellarte koos voor balbezit met de vliegende doelman Xuxa. Xuxa deed dit meesterlijk en zo kon Rahou de 1-4 vastleggen. Ook de 1-5 viel op vliegende doelman via Dujacquier.

FP Halle-Gooik won zo de moeilijke wedstrijd in Noorderwijk en mag met een 12 op 12 europa in.

FP Halle-Gooik trekt dinsdag naar Foligno voor de Main Round van de Uefa Futsal Cup. Niet zomaar een Main Round maar de groep des doods van de Main Round. Naast Halle-Gooik zitten ook favoriet om de eindzege Sporting Lissabon, de Italiaanse kampioen Real Rieti & de Bosnische kampioen Sarajevo in de groep. Voor Halle-Gooik wordt het dus zeer moeilijk om zich bij de eerste twee posities te positioneren welke recht geven op deelname aan de Elite Round van de Futsal Cup. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2016
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief