FP HALLE-GOOIK wint van Malle-Beerse

Halle_gooiik
Foto Emile Devogeleer

FP Halle-Gooik kreeg het bezoek van Malle-Beerse. De bezoekende coach Belmans beschikt over een stevige ploeg en dat was ook dadelijk merkbaar. Eerste counter Malle-Beerse en Amajoud zorgt voor de 0-1 voorsprong. Uiteindelijk won Halle de wedstrijd.

Halle-Gooik verhoogt na de 0 - 1 de druk en Malle komt een aantal keer goed weg tot de bal in de kluts bij Leitao belandt die voor de gelijkmaker zorgt. Grello toonde zijn klasse, toverde een flitsende actie uit zijn voeten en trapte staalhard in de kruising. Bissoni speelde Leitao met een slimme 1-2 en de 3-1 ruststand was een feit.

In de eerste minuten na de rust kreeg menhetzelfde spelbeeld. Grello voorbij zijn tegenstander en de slimme assist voor Leo die de geruststellende 4-1 tegen de touwen joeg. Malle speelde goed mee en kreeg regelmatig kleine kansjes.

Halle-Gooik berustte in de voorsprong en Malle nam de wedstrijd over. Dom balverlies en Dilliën profiteerde dadelijk. Malle begon er nu terug in te geloven en zette druk op de thuisploeg. Xuxa bleef overeind en Sababti ontsnapte op de tegenaanval, de doelman bracht eerst nog redding maar de goed gevolgde Bissoni duwde de 5-2 tegen de touwen. Malle ging op zijn elan door en kwam nogmaals dichterbij langs Boujemaoui maar verder kwamen ze niet meer. Halle-Gooik deed zowat het moet doen en won thuis van Malle-Beerse al was de decompressie na de Futsal Cup nog voelbaar.

Volgende week vrijdag trekt Halle-Gooik naar seizoensrevelatie Meeuwen en maandag wacht de 8e finale van de beker van België in Maasmechelen.