FP HALLE-GOOIK wint vlot in Moeskroen en zorgt voor 24 op 24

C21

FP HALLE-GOOIK wint vlot in Moeskroen en zorgt voor 24 op 24

Halle_gooiik
Foto Emile Devogeleer

 FP Halle-Gooik trok naar het verre Moeskroen en deed dat zonder de geblesseerde Sababti. Halle-Gooik zette onmiddellijk hoog druk en ontwikkelde een hoog tempo. Moeskroen deed wat het kon maar kraakte vrijwel onmiddellijk onder de hoge druk.

 Rahou toverde voor de 0-1. Leitao maakte zich vrij op de flank en bediende Bissoni voor de 0-2. De meester himself Grello zorgde voor een schicht in de kruising en de 0-3 voorsprong. Diezelfde Grello ontdoet zich dan van 1 en 2 tegenstanders en speelt de vrijgekomen Dujacquier aan die voor de 0-4 zorgt! Het wordt ook nog 0-6 voor de rust, eerst is er Bissoni & dan Grello waardoor de wedstrijd met de rust gespeeld is.

Na de rust roteert coach Bellarte door. Youngsters Cirlincione & Vermeir kregen vele speelminuten . Leo zorgde  voor de 0-7 voorsprong. Dujacquier zorgde met zijn 2e van de avond voor de 0-8 en Jurluka redde de moeskroense eer.

Halle-Gooik wint zo zonder echt te moeten doorspelen en mag met 24 op 24 de zware eindejaarsweken intrekken. Beginnende met de komst van Bart Schapmans en zijn Lier dat ongetwijfeld stevig weerwerk zal bieden in de Bres. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2016
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief