HALLE / GOOIK - Glenn Tordeurs is finalist Topmodel Belgium 2017

C21

HALLE / GOOIK - Glenn Tordeurs is finalist Topmodel Belgium 2017

Editiepajot_halle_gooik
Ingezonden foto
 

Glenn Tordeurs had zich in oktober 2015 ‘voor de sport’ ingeschreven voor de modellenwedstrijd ‘Top Model Belgium’. Een verkiezing die zowel voor jongemannen als jongedames plaatsvindt (in een aparte categorie weliswaar). Na enkele castings en een halve finale heeft de jongeman zich naar de finale gewerkt, en wel op 18 december in het Lido in Parijs, met Pamela Anderson als voorzitster van de jury.

Glenn is student handelsingenieur aan de VUB en speelt toneel bij Weredi in Lot. Hij is als scheidsrechter aangesloten bij Halle-Gooik en speelt actief zaalvoetbal bij Pandemonium in het Hals Zaalvoetbalverbond, en tafeltennis bij PPK Essenbeek.

De jongeman doet intussen zijn uiterste best om er goed uit te zien op de catwalk door regelmatig fitnessbezoek, maar een belangrijk gedeelte in een kans op de overwinning is een SMS-wedstrijd. Er zijn namelijk 24 finalisten in zijn categorie (Top Boys Mannequin), en slechts 10 daarvan maken effectief kans om door de jury tot winnaar uitgeroepen te worden. Dit zijn de 10 finalisten met de meeste sms’en achter hun naam.

Top Model Belgium heeft intussen een nieuwe tussenstand bekend gemaakt, waarin hij momenteel op de 2e plaats staat. Opdat hij op 18 december nog steeds in de top-10 zou staan, kan je hem steunen door TMB63 te sms’en naar 3565.

Je kan Glenn ook volgen op zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/GlennTordeursFinalistTMB2017/?fref=ts

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief