FP HALLE-GOOIK wint ruim van Moeskroen en loopt uit

C21

FP HALLE-GOOIK wint ruim van Moeskroen en loopt uit

Logo_halle_gooikkopie
EP

 FP Halle-Gooik ontving Squadra Moeskroen dat op zoek was naar punten voor de redding. Halle-Gooik begon furieus maar dat deed ook David Morant, 40 ondertussen maar nog steeds een machine. 19 opeenvolgende safes hielden de thuisploeg van de voorsprong en Moeskroen counterde gevat en kwam op voorsprong.

De belegering bleef duren tot Dujacquier zijn kanon boven haalde en de 1-1 op het bord zette. Dan duwde de thuisploeg even het gaspedaal in. Teixeira met een heerlijk lobje voor de 2-1, Bissoni deed het lobje over met de 3-1. Diezelfde Bissoni en Rahou zorgden voor een ruime 5-1 ruststand. Na de rust verwaterde de partij, Morant bleeft de saves aaneenknopen en Moeskroen counterde tegen een Halle-Gooik dat de handrem al hoog opgetrokken had.

Pas bij 5-3 ging de gaspedaal weer even hard in en zorgde Leo met twee doelpunten voor de ruime 7-3 zege. Halle-Gooik blijft zo ongeslagen in de competitie en aan de leiding met 40 op 42. Gelko Hasselt dat verloor van Noorderwijk volgt ondertussen al op 6 eenheden. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief