FP HALLE-GOOIK swingt en klopt Lier in eigen huis met 2-9

C21

FP HALLE-GOOIK swingt en klopt Lier in eigen huis met 2-9

Logo_halle_gooikkopie
EP

 FP Halle-Gooik trok naar Lier voor een moeilijke verplaatsing. De pajotters speelden echter een verschroeiende openingsfase.  Uiteindelijk wonnen ze er toch met duidelijke 2 – 9 cijfers

Na dertig seconden zorgde Leo voor de voorsprong, Leitao verdubbelde meteen en bediende Grello voor de 0-3. Lier kon niet meteen reageren en Halle-Gooik bleef doorduwen. Leitao met zijn tweede voor de 0-4. De 0-5 kwam van de voet van de meester himself, Gabriel Grello swingde als nooit tevoren en zette de hele Lier defensie op een dwaalspoor voor de 0-5.

Wie houdt deze man van de gouden schoen??  Dadelijk na rust zorgde Leo met zijn tweede voor de 0-6, Zerouali voor de 1-7. Van kort en Anik milderden voor Lier terwijl Sababti scoorde voor Halle-Gooik. Omar Rahou mocht de 2-9 cijfers op het bord zetten en zo een sterke prestatie van Halle-Gooik bekronen.

Halle-Gooik blijft zo comfortabel aan kop van de rangschikking en lijkt scherprechter te gaan worden in de strijd om de 4e playoffplaats. Volgende week ontvangt Halle-Gooik immers Houthalen in sporthal De Bres. 

Doelpunten: 0-1 Leo, 0-2 Leitao, 0-3 Grello, 0-4 Leitao, 0-5 Grello, 0-6 Leo, 0-7 Zerouali, 1-7 Van Kort, 1-8 Sababti, 2-8 Anik & 2-9 Rahou

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief