FP Halle-Gooik wint nu ook op Lierse met 1-5

C21

FP Halle-Gooik wint nu ook op Lierse met 1-5

Fp_halle_gooik
EP

 FP Halle-Gooik trok naar Proost Lierse voor wat steeds een moeilijke wedstrijd is. Bij Halle-Gooik werd Fernandao uit voorzorg nog gespaard. Halle-Gooik domineerde en versierde kans na kans maar ex-halle-Gooik doelman Mageren kende een uitzonderlijke avond.

Kansloos was hij op een schicht van uitblinker De Bail. Halle-Gooik blijft de kansen opstapelen maar Mageren blijft paraat staan. Na de rust moet hij zich al snel gewonnen geven op een schot van Gonzalo, Rahou zorgt voor de 0-3 met een mooie individuele actie. Het scheidsrechterlijk duo, dat aan een zeer bedenkelijke wedstrijd bezig was, probeert dan het evenwicht in de match te herstellen en zet Halle-Gooik op 5 fouten. Wanneer Gonzalo aangetrapt wordt is het niet de tegenstander maar hij die geel krijgt voor een schwalbe, onmiddellijk gevolgd door rood.

 Halle-Gooik met een mannetje minder maar De Bail verbaast iedereen door alles en iedereen voorbij te lopen en de 0-4 op het bord te zetten. Lier krijgt dan de 10-meter en scoort de eerredder via Kasmi. Halle-Gooik speelt de wedstrijd dan verder rustig uit. Grello zet met een heerlijke eentijdsactie de 1-5 eindstand op het bord. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2018
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief