HERNE – Minister Koen Geens belicht de financiële toestand

C21

HERNE – Minister Koen Geens belicht de financiële toestand

Koen_geens_herne_feb_2014
HERNE – Minister Koen Geens belicht de financiële toestand

Op woensdag 12 febrauri om 20u in de Katholieke Kring is federaal minister van Financiën Koen Geens de gast van de plaatselijke CD&V-afdeling. Hij behandelt er dan thema’s zoals ‘wat te doen met ons geld?’, ‘hoe veilig is mijn geld?’ en ‘is de crisis ten einde?’. De minister is overigens bij de komende federale verkiezingen in mei vanuit Leuven meteen lijsttrekker voor de CD&V in Vlaams-Brabant.

Een aspect die in de lezing zeker aan bod komt is de huidige stabielere en gezondere financiële sector. Zo zijn de waarborgen en de risico’s voor de Belgische staat sterk afgenomen en is er zelfs een Belgische bank in de maak. Verder zal de minister het hebben over het op Europese koers zijn van de begroting en de schuld, het stimuleren van de economie en de bedrijven en het opzetten van een eigentijdse en klantvriendelijke fiscaliteit om het vertrouwen te herstellen. 
 
De aanwezigen krijgen zeker ook de gelegenheid vragen te stellen en te reageren. De deuren van de zaal gaan open om 19u45. Iedereen is welkom.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief