HERNE – Speelpleinwerking Winnepoe ook actief tijdens krokusvakantie

C21

HERNE – Speelpleinwerking Winnepoe ook actief tijdens krokusvakantie

Speelpleinwerking_winnepoe_2013
HERNE – Speelpleinwerking Winnepoe ook actief tijdens krokusvakantie - © Deschuyffeleer
 

Ook tijdens de ganse duur van de krokusvakantie pakt het OCMW uit met de inmiddels welbekende speelpleinwerking Winnepoe vanuit de Chirolokalen in het Parochiaal Centrum in de Lindestraat. Ook nu weer staat de speelpleinwerking open voor zindelijke kinderen vanaf 2,5 tot en met 12 jaar.

De speelpleinwerking houdt ook een opvang in vanaf 7u ’s morgens tot 18u ’s avonds. Ervaren monitoren staan met allerlei activiteiten in voor een degelijke begeleiding van de gastkinderen. Voor kinderen uit Herne dient een bijdrage betaald van 3,5 euro per halve dag en van 7 euro per volledige dag. Voor kinderen van buiten de gemeente komen die bijdragen te liggen op 5 en 10 euro. Een korting van 2,50 euro is voorzien vanaf het derde kind uit éénzelfde gezin en op dezelfde dag aanwezig.
 
De kinderen dienen wel zelf een lunchpakket en een ochtendversnapering mee te brengen. Er dient niet vooraf ingeschreven. De inschrijvingen gebeuren ter plaatse ’s ochtends of ’s middags bij het aankomen op het speelplein.
 
Het programma omvat vooral activiteiten rond carnaval en rond de dieren in winterslaap. Op vrijdagnamiddag wordt er carnaval gevierd met een optocht met veel belgetoeter door het centrum. De kinderen mogen dan zelf verkleedkledij meebrengen en hun zelf geknutselde gekke maskers en andere attributen opzetten en gebruiken.
 
Meer info alsnog bij jeugdconsulente Lisa Derijcke (02/397.11.63) of OCMW-verantwoordelijke Linda Thiels (02/397.00.01)      
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief