HERNE – We houden onze gemeente vrij van zwerfvuil

C21

HERNE – We houden onze gemeente vrij van zwerfvuil

Aankondiging_zwerfvuiactie_2014
HERNE – We houden onze gemeente vrij van zwerfvuil - © Deschuyffeleer
 

Van 22 maart tot 6 april zet het gemeentebestuur opnieuw een grote campagne voor het opruimen van zwerfvuil op. Met de actie wil de gemeente samen met milieubewuste scholen, verenigingen en burgers de straten en voetwegen een grondige lenteschoonmaakbeurt geven. Iedereen wordt dan ook opgeroepen daadwerkelijk aan de actie deel te nemen.

Anja Mertens van de gemeentelijke milieudienst is er alvast van overtuigd dat tal van instanties en ook vele inwoners met een groen hart aan de actie zullen deelnemen. Belangstellenden kunnen haar alleszins daartoe contacteren voor het bekomen van alle verdere informatie zoals het vastleggen van de trajecten, het verkrijgen van de nodige opbergzakken en het verdelen van fluo-vestjes en gepaste handschoenen.
 
Wie zich wapent met een fototoestel en een ludieke foto weet te nemen kan deze doormailen naar anja.mertens@herne.be . De meest markante foto’s zullen gepubliceerd worden in het volgend infoblad. Voor een verenigingen die subsidies ontvangt kan een deelname aan deze actie ook “punten” opleveren.
 
Voor verdere inlichtingen kan u contact opnemen met de milieudienst via 02/397.11.61 of per mail naar anja.mertens@herne.be.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief