HERNE – Gemeentelijk informatieblad krijgt een nieuwe look

C21

HERNE – Gemeentelijk informatieblad krijgt een nieuwe look

Infoblad_omde_3_maand
HERNE – Gemeentelijk informatieblad krijgt een nieuwe look - © Deschuyffeleer
 

Het eerstkomend nummer van het gemeentelijk informatieblad dat begin toekomende maand van de persen rolt krijgt een nieuw kleedje aangemeten. Dat verklaart dan ook het enigszins langer uitblijven dan gewoonlijk.  

“De editie van ons info-blad wordt per jaargang teruggeschroefd van een tweemaandelijkse naar een driemaandelijkse uitgave”, zegt burgemeester Kris Poelaert. “Per jaargang komen er zo nu nog slechts vier in stede van zes edities. En ons bestuur maakt van deze wijziging eveneens gebruik om de inhoud onder de loep te nemen en meteen ook in een nieuw kleedje te stoppen”.
Momenteel wordt nog hard gewerkt aan de eerste vernieuwde uitgave. Als alles volgens plan verloopt krijgen de inwoners het eerste exemplaar in zijn nieuwe look één van de eerste weken van april in de bus.
 
In afwachting van het verschijnen van het vernieuwde info-blad pakte het gemeentebestuur inmiddels uit met de bedeling van ‘De Afvalkrant’. Dit is een handige brochure met een antwoord op flink wat vragen. Welke fracties worden, naast het restafval, het PMD en het papier en karton nog huis-aan-huis opgehaald? Wat zijn dan weer de openingsuren en de sluitingsdagen van het containerpark? Wat zijn de gratis fracties en hoeveel moet je betalen voor andere fracties? En in de brochure worden ook nog nuttige tips aangereikt voor het verwerken van tuinafval.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief