HERNE – Regionale avonturendag voor jongeren

C21

HERNE – Regionale avonturendag voor jongeren

Avonturendag_sportregio_2014
HERNE – Regionale avonturendag voor jongeren - © Deschuyffeleer
 

Via de gemeentelijke sportdienst kunnen jongeren die geboren zijn in de periode 1996-2001 tijdens de eerste week van het Paasverlof op dinsdag 8 april mee naar de nu al 16de Regionale Avonturendag in het domein Verbrugghen in Affligem. De organisatie gaat uit van de sportregio Pajottenland en loopt in samenwerking met de gemeentelijke sportdiensten.

Inschrijven kan tot 27 maart op de sportdienst (02/397.11.64 of franciska.dekens@herne.be). Deelnemen kost 10 euro. Drank en lunchpakket zijn door de deelnemers zelf mee te brengen. Alleszins aan te raden zijn een sportieve kledij en stevige schoenen met goed geprofileerde zolen. Reservekledij en –schoeisel evenals douchemateriaal zijn eveneens warm aanbevolen. Om natte spullen in op te bergen wordt ook best een stevige grote plastieken zak meegebracht. Juwelen en andere waardevolle dan weer zijn uit den boze.
 
De deelnemers worden wel geacht zich te houden aan enkele basisafspraken zoals het verbod op roken en alcohol en het betonen van respect voor de begeleiders en de monitoren. Het programma dat loopt van 9u30 tot 16u15 omvat onder meer muurklimmen en speleobox, colabakklimmen, tyrolienne, deathride, shooting en teambuilding.
 
Er wordt met de bus vertrokken in Herne om 9u. De teugkeer is voorzien omstreeks 17u. De deelnemers krijgen meer praktische informatie bij de bevestiging van de inschrijving.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mrt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief