HERNE – Paaseierenraap op Paasmaandag in Herfelingen

C21

HERNE – Paaseierenraap op Paasmaandag in Herfelingen

Paaseierenraap_herfelingen_2014
HERNE – Paaseierenraap op Paasmaandag in Herfelingen - © Deschuyffeleer
 

Opnieuw organiseert Jong-CD&V met voorzitter Annelies Desmet op Paasmaandag een Paaseierenraap. Dit keer vallen de eitjes te graaien in Herfelingen op een weide achter de kerk in de omgeving van de Oude Post. Alle kinderen tot 12 jaar zijn er welkom.

Deelnemen is gratis. Inschrijven is niet verplicht maar voor de vlotte gang van zaken is het voor de organisatoren wel wenselijk. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn aan de beurt om 10u30. De kids vanaf 6 jaar moeten wel geduld uitoefenen tot 11u. Voor de begeleidende ouders, grootouders, familie en vrienden is er alleszins ook een terras. Op het terrein ligt ook een gouden ei verstopt wat dan weer recht geeft op een hoofdprijs.
 
Daar de Paashaas langskomt in een weide waar gewoonlijk koeien grazen is aangepast schoeisel, bij voorkeur laarsjes, voor iedereen sterk aanbevolen.
 
Jong-CD&V draait rond de vier jonge kandidaten die zich mee aandienden op de CD&V-lijst bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen. Samen met CD&V bieden zij een programma gericht op tieners, jongeren, kotstudenten en jonge ouders. Zij leggen hierbij de nadruk vooral op participatie, jeugdruimte, wonen en opgroeien in Herne, milieu en vrije tijd in Herne.
 
Info en melden deelname via annelies.desmet2@telenet.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief