HERNE – Motorrit in het teken van 100 jaar Grote Oorlog

C21

HERNE – Motorrit in het teken van 100 jaar Grote Oorlog

Aankondiging_motorrit_herne_2014
HERNE – Motorrit in het teken van 100 jaar Grote Oorlog - © Deschuyffeleer
 

Op  zondag 22 juni vanaf 8u30 zijn alle motorrijders reeds voor de zesde keer welkom op de parking aan het gemeentehuis voor het jaarlijkse motortreffen. Daarna volgt een toeristische en begeleide rit naar de Westhoek......

Met de jaarlijkse bijeenkomst willen de organisatoren niet alleen hun steentje bijdragen tot het aanwakkeren van de samenhorigheid onder de motorliefhebbers maar ook en vooral de veiligheid voor de motorrijders in het daglicht stellen. Ook nu weer staan Dirk Stalpaert, Rik Coolsaet, Jurgen Vandenneucker, Ivar en burgemeester Kris Poelaert borg voor een vlot verloop.
 
Alle motorrijders worden aan de start verwacht met een volle tank. ‘s Middags is er een vrij uurtje voorzien met eetgelegenheid.
 
Traditiegetrouw wordt gestart om stipt 9u. Op de uitgestippelde route onder de benaming ‘100 jaar Oorlog’ zijn Passendaele en het Tyne Cot Cemetery slechts twee van de vele merkwaardige referentiepunten. Het Tyne Cot Cemetry is overigens de militaire begraafplaats met het grootste aantal Britse gesneuvelden op het Europese vasteland.
 
Tijdens de volledige route zetten wegkapiteins zich in om er opnieuw een zo veilig mogelijke en aangename motorrit van te maken. De route wordt via de facebookpagina Mortorrit Herne vanaf zaterdag ter beschikking gesteld.
 
Elke deelnemer ontvangt een bandana sjaal met een verwijzing naar de zesde rit als een uniek collectors item. In de deelnameprijs zijn een drankbonnetje en een beperkte verzekering tegen lichamelijke ongevallen inbegrepen. 
 
Deelnemen kost 8 euro, een bijzitter betaalt 4 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief