HERNE – Legato-koor luistert misviering op in de Westhoek.

C21

HERNE – Legato-koor luistert misviering op in de Westhoek.

Legato_westhoek
HERNE – Legato-koor luister misviering op in de Westhoek - © Deschuyffeleer
 

Ter gelegenheid van de medewerking van het Legato-koor aan de misviering in de kerk van het West-Vlaamse Abele organiseert het koor in samenwerking met de afdeling Edingen van de Orde van den Prince op zondag 21 september een daguitstap naar de Westhoek. De uitstap kadert in de herinnering aan het begin van ‘Den Grooten Oolog ‘ in 1914. Zo worden er bezoeken gebracht zowel aan het Duits oorlogskerkhof in Vladslo als aan het Brits kerkhof Tyne Cot in Passendale. De uitstap staat open zowel voor leden als voor niet-leden.

Bij hun aankomst in Abele hebben de deelnemers de keuze uit het bijwonen van de misviering of een wandeling langs de ‘schreve’, de Frans-Belgische grens in de Westhoek. Deelnemen kost 58 euro met inbegrip van de verplaatsing met de bus, een ‘stutten’-middagmaal, een warm avondmaal in de oude kaasmakerij van Passendale en de begeleiding door een streekgids. Het bezoek worst afgesloten met het bijwonen van de beklijvende Last-Post aan de Menen-poort in Ieper.
 
Meer info bij de Legato-voorzitter via nadine.vangyte@gmail.com of 054/58.80.40. Vooraf inschrijven is alleszins wel noodzakelijk.   
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief