HERNE – Al voor de achtste keer buurtfeest in de Rasbeekstraat

C21

HERNE – Al voor de achtste keer buurtfeest in de Rasbeekstraat

2
HERNE – Al voor de achtste keer buurtfeest in de Rasbeekstraat - Foto ingezonden
 
4
Het gespreksonderwerp van de avond was wel een uitzonderlijk grote wespennest aan de gevel van het gasthof - Foto ingezonden
 

De Rasbeekhoeve van Trix Ceulemans en Guido Janssens was andermaal het decor voor het buurtfeest van de inwoners van de gelijknamige straat in St-Pieters-Kapelle. En ook nu weer kneedden een hapje, een tapje, een heerlijke barbecue, een leuke babbel, fijne muziek en een dertigtal blijgezinde buurtbewoners een ideale mix voor een gezellig buurtfeest.  

Acht jaar terug waren het Marcel Grisez en Francine Vermeersch, de gewezen eigenaars van de Rasbeekhoeve, die het initiatief tot het buurtfeest namen. Alhoewel zij niet langer in de straat wonen, zijn zij toch ieder jaar opnieuw van de partij. Zij zijn dan ook uitermate trots dat de buurt aan het straatfeest vasthoudt.
 
“Wat wel in het oog springt bij het buurtfeest is dat de straat blijkbaar een verjongingskuur ondergaat”, geeft burgemeester Kris Poelaert aan, die even langskwam om het gezelschap te groeten.
 
Het gezelschap mocht ook genieten van een uitermate lekkere tomatentaart aangeboden door de gastvrouw en de –heer.
 
De meest recent aangekomen nieuwkomers in de straat zijn Ivan Ricour en Maïté Maïra.
 
Het gespreksonderwerp van de avond was wel een uitzonderlijk grote wespennest aan de gevel van het gasthof die in de loop van de namiddag nog uit veiligheidsoverweging door de brandweer diende te worden weggehaald.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2014
Godelieve Deschuyffeleer
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief