Bloedgevers HERFELINGEN/HEIKRUIS kijken uit naar nieuwe donoren

C21

Bloedgevers HERFELINGEN/HEIKRUIS kijken uit naar nieuwe donoren

Boedgevers_herfelingen
Bloedgevers HERFELINGEN/HEIKRUIS kijken uit naar nieuwe donoren - © Deschuyffeleer
 

De Vriendenkring van de Vrijwilligers Bloedgevers Herfelingen/Heikruis organiseert op vrijdag 5 september in het Bavocentrum in Herfelingen in samenwerking met de gespecialiseerde diensten van het Rode Kruis opnieuw een inzameling van bloed. Naast de trouwe leden zijn ook nieuwkomers steeds bijzonder welkom. De bloedafnames gebeuren tussen 17u30 en 20u30.

Wie enigszins sociaal voelend is, hulpvaardig is ingesteld, medisch geschikt is, tussen 18 en 66 jaar oud is en zich ieder kwartaal een uurtje wil vrijmaken voor een bloedgift is best geschikt om donor te worden. De Vriendenkring van de Bloedgevers en de diensten van het Rode Kruis waken er dan wel over dat verder alles van een leien dakje loopt. Wel is het vertonen van zijn of haar identiteitskaart steeds een strikte formaliteit.
 
En zo kijkt de bestuurskring ook nu weer al bijzonder hoopvol uit naar de bloedafname van komende vrijdag om nieuwe donoren te mogen verwelkomen. En dat alles steeds in een gezellige sfeer verloopt bewijst de aanhoudende opkomst van de trouwe bloedgevers  waarvan enkelen overigens al een flink aantal bloedgiften achter hun naam hebben laten optekenen.
 
Overigens houdt de Vriendenkring op zaterdag 20 en op zondag 21 september haar jaarlijks eetfestijn en dit eveneens in het Bavocentrum. Zaterdag wordt er bediend vanaf 17u, op zondag tussen 11u30 en15u. Het menu omvat voorgerecht, koninginnenhapje, forel en steak.
Wie belet is en toch de bloedgevers financieel wil steunen kan dat alsnog op het rekeningnummer 103-0131101-25.
 
Meer info bij Luc Walravens (02/396.16.64).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief