Achterweisjoerskermis HERNE met avondmarkt en covergroep Back2Three

C21

Achterweisjoerskermis HERNE met avondmarkt en covergroep Back2Three

10371377_10204044729870574_7169419307155663927_n_1_
Achterweisjoerskermis HERNE met avondmarkt en covergroep Back2Three - © Deschuyffeleer
 

Ook dit jaar pakken de Verenigde Handelaars op vrijdag 19 september naar aanleiding van de najaarskermis of, op zijn Jeires, de achterweisjoerskermis uit met een avondmarkt en tal van randactiviteiten. Blikvanger hierbij wordt deze keer een optreden van de plaatselijke covergroep Back2Three.

Reeds enkele jaren brengen de Verenigde Handelaars leven in de najaarskermis in het centrum met een avondmarkt. “Dit jaar heeft het bestuur een extra inspanning gedaan om het aantal marktkramers nog meer aan te dikken”, zegt bestuurslid Franky Timmermans. “Wij zijn er dan ook stellig van overtuigd dat het opnieuw op de koppen lopen zal zijn temeer daar wij ook nog tal van aansluitende activiteiten hebben voorzien”.
 
Zo komen ook de liefhebbers van oldtimers aan hun trekken met een static-show van de troetelvoertuigen van de Retrovrienden. De krachtpatsers dan weer kunnen zich opnieuw uitleven in het koordtrekken. Al tijdens de markt zelf zorgt Back2Three voor flink wat sfeer. Die groep covert populaire hits zowel van vroeger als van nu. Nieuw is wel de gratis afsluiter met dj in het vroeger jeugdhuis Rondvierkant en dit vanaf 23u. En ook de kids kunnen zich de ganse avond door vermaken op een springkasteel en op de kermisattracties. 
 
De avondmarkt vangt aan om 18u. Inschrijven voor het koordtrekken kan nog tot en met donderdag bij Electro Timmermans (02/396.17.96). Bij die handelszaak kan overigens ook alle andere nuttige info ingewonnen worden over het gans gebeuren.         
 
De ganse organisatie loopt in samenwerking met het gemeentebestuur en met de steun van de Herfelingse fanfare De Ware Broeders die apparatuur ter beschikking stelt en van de transportfirma Otstrans, eveneens uit Herfelingen. Die laatste staat in voor het opzetten van het podium.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief