HERNE – Amateur Toneel Kokejane speelt Woeste hoogsten - Rusteloze zielen

C21

HERNE – Amateur Toneel Kokejane speelt Woeste hoogsten - Rusteloze zielen

Atk__woeste_hoogten
HERNE – Amateur Toneel Kokejane speelt Woeste hoogsten - Rusteloze zielen
 

Op 13, 19 en 20 december telkens om 20u pakt Amateur Toneel Kokejane in het Baljuwhuis in Galmaarden uit met de opvoering van ‘Woeste hoogten - Rusteloze zielen’, een stuk naar de wereldberoemde roman van Emely Brontë in een bewerking van Jeroen Olyslaegers en een regie van Bruno Demuynck. Op de planken staan Marijke Verdoodt, Sara Wets, Viviane De Vries, Hugo De Wulf, Filip Barbe en Geert De Vos.

Het verhaal gaat over de tumultueuze relatie tussen de iconische personages Cathy en Heathcliff. “Wij zijn één. Net zoals alles met elkaar is verbonden.”. Voor de jonge Cathy belichamen Heathcliff en Edgar haar hele wereld. “Kies! Kies en neem vrede met uw keuze”, dringt de meid Nelly aan. Heathcliff is de stille getuige. Hij zal Cathy met niemand delen, nooit. Hij verdwijnt zonder enig spoor. Cathy wordt haast gek. Langzaam krabbelt zij overeind, en wordt gelukkig met Edgar. Dan duikt Heathcliff op, verteerd door wraak, sterker dan ooit, steenrijk en bereid het spel hard te spelen.
 
Wie in de beste omstandigheden mee wil genieten van de opvoeringen reserveert best op voorhand zijn inkomkaarten (10 €) via reservatie@atkokejane.be of via 0473/92.88.32 (enkel tussen 18 en 20u).
 
Alle info over Amateur Toneel Kokejane is weer te vinden op www.atkokejane.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief