HERFELINGEN - Naaimiekes opnieuw aan de slag voor het goede doel

C21

HERFELINGEN - Naaimiekes opnieuw aan de slag voor het goede doel

Naaimiekes_2
HERFELINGEN - Naaimiekes opnieuw aan de slag voor het goede doel - © Deschuyffeleer
 
Naaimiekes_1
HERFELINGEN - Naaimiekes opnieuw aan de slag voor het goede doel - © Deschuyffeleer
 

Ook dit jaar steken de Naaimiekes de handen uit de mouwen en gaan zij aan de slag voor het goede doel.  Een twintigtal handige en enthousiaste dames en ook een paar moderne mannen stikten er dit weekend duchtig op los. Op zondag 7 december van 16 tot 20 u organiseren De Naaimiekes dan in het Bavocentrum voor de eerste keer een geschenkenbeurs waar hun originele creaties zoals slabbetjes, kussentjes, sleutelhangers, kussentjes en zwemzakjes of turnzakjes in waterdichte stof zullen te koop aangeboden worden.

Voor de Naaimiekesbeurs tekenden ook al een resem andere standhouders in zodat de bezoekers een uitgebreid gamma aan originele kadoo-ideetjes kan worden aangeboden. Er zijn ook FairTrade-hapjes en drankjes voorzien. De Naaimiekes maken er beslist een gezellig marktje van.
De Naaimiekes en alle standhouders engageren zich 10 % van hun dagopbrengst te schenken aan het goede doel. Dit bedrag wordt dan eind december in het kader van de Studio Brussel-actie Music for Life overgemaakt aan de Koning Boudewijnstichting ten gunste van het Kinderkankerfonds.
Het is Marlies Van Schoors die aan de basis ligt van het initiatief van de Naaimiekes. Dit zijn een aantal jonge moeders uit Herfelingen die samen eerder een cursus stikken volgden. Samen willen ook zij nu via hun naai-actie hun figuurlijk steentje bijdragen tot het goede doel. Vorig jaar haalden de Naaimiekes 3500 € op ten voordele van het Kinderkankerfonds en dit jaar hopen zij het minstens even goed te doen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2014
Godelieve Deschuyffeleert
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief