HERNE – Jurgen Janssens wint tombolafiets WTC Jong en Oud

C21

HERNE – Jurgen Janssens wint tombolafiets WTC Jong en Oud

Winnaar2
HERNE – Jurgen Janssens wint tombolafiets WTC Jong en Oud - Foto ingezonden
 

Jurgen Janssens uit Herne is de winnaar geworden van de prachtige tombolafiets op de pensenkermis van wielertoeristenclub Jong en Oud. De tweede prijs, een mand met streekproducten, ging naar Firmin Reysens eveneens uit Herne. 

Met haar 20ste editie was de pensenkermis van de club dit jaar toe aan een lustrumuitgave. Indertijd begonnen met iets meer dan 100 eters is het eetfestijn thans ieder jaar opnieuw goed voor om en bij de 500 bezoekers. Geen pensenkermis zonder tombola uiteraard. En voor de lustrumuitgave mocht de hoofdprijs dan ook een bijzonder pronkstuk zijn. Voor de gelegenheid schonk Rijwielen Fides een prachtige fiets als topprijs. De aanwezigen mochten hun kennersoog over de fiets laten dwalen om het precies gewicht van de fiets zo precies mogelijk te raden. En hier kwam Jurgen Janssens met zijn schatting het dichtst in de buurt. Het was clublid Tim Plasman die de winnaar de dag na het eetfestijn met de hippe fiets mocht verrassen.

De opbrengst van de pensenkermis laat de clubleden ieder jaar opnieuw toe hun hobby in de beste omstandigheden te kunnen laten beoefenen. “Jong en Oud kiest er immers bewust voor om geen kledijsponsors aan te trekken”, verduidelijkt Tim Plasman. “Het eetfestijn is dan ook onze enige bron van inkomsten”.

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief